top of page

De GZV test Antwerpen

Updated: Feb 8

De Grote Zwarte Vogel werd plots geroepen! Dit had hij nog nooit meegemaakt iemand die hem riep.Is het echt voor mij? En daar was hij De Kleine Witte Vogel! Ben jij niet bang voor mij? vroeg de Grote Zwarte Vogel. Nee hoor, zei de Kleine Witte Vogel, Je ziet er heel aardig uit. Jij kan mij zien! Zei De Grote Zwarte Vogel. Jah, Ik wel zei De Kleine Witte Vogel. Ik wel!


Zullen we vrienden worden? vroeg De Grote Zwarte Vogel. 'Ja hoor', zei De kleine witte Vogel; 'dat is goed'. En zo werden zij vrienden en niet zomaar vrienden, maar de allerbeste vrienden van de hele wereld. 'Ik ben zo blij', zei De Grote Zwarte Vogel, 'waar ik ook ben, ik heb tenminste een vriend. een vriend die me kan zien en die niet bang voor me is. Hoe geweldig is dat.' 'Best wel geweldig',, zei de kleine Witte Vogel, 'dan kunnen we nu allemaal avonturen samen beleven!


Met dank aan alle kinderen die meededen bij de test in Antwerpen!0 views0 comments

Recent Posts

See All
titel-01_edited.png
bottom of page